dr. Tóth András: Gyorsolvasás 28 nap alatt

9.900 Ft

Tanuljon meg 28 nap alatt gyorsolvasni!
Könyv + oktató programhoz való hozzáférés

Élete leghasznosabb, legtöbbet jövedelmező készsége lehet

A gyorsolvasás a leghasznosabb készség, amit ma meg lehet tanulni. Ez egy nagyon egyszerűen elsajátítható technika, ami meg tudja változtatni az életünket.

Mit nyerhet a gyorsolvasás elsajátításával?

  • Két-háromszor gyorsabban tud olvasni, papíron, számítógépen, könyvolvasón vagy mobilon.
  • Kétszer-háromszor annyit tud megjegyezni az elolvasott szövegből.
  • Így egy óra olvasással négyszer-tízszer annyi információt képes elsajátítani!

Gondoljon bele: ha a munkájának jelentős része olvasásból áll, akkor egyetlen óra alatt annyit érhet el a gyorsolvasás elsajátítása után, mint előtte egy teljes nap alatt! Kinek a legnagyobb áldás, ha megtanulnak gyorsolvasni? Diákoknak, középiskolásoknak és egyetemistáknak. Egy vizsgára gond nélkül fel lehet készülni egy nap alatt! Mindenkinek, aki a munkájában sokat olvas: vezetők, mérnökök, közgazdászok, orvosok, jogászok, bankárok, tanárok és minden értelmiségi munkát végzők. Mindenki, aki komolyan veszi az élethossziglani tanulást.

Mennyire nehéz megtanulni a gyorsolvasni? Ennek a könyvnek a segítségével 28 nap alatt, napi egy óra gyakorlással elsajátíthatja a gyorsolvasást. Ráadásul ez a tudás olyan mint a biciklizés: soha többe nem fogja elfelejteni! A gyorsolvasás megtanulása már-már tisztességtelen előny mindenkivel szemben egy életen át! Ezért minél előbb tanulja meg annál jobban jár vele. Ajánlott 12 éves kor felett mindenkinek!

Cikkszám: TA012 Kategória:

Leírás

dr. Tóth András 30 éven át vezetett sikeresen cégeket, majd 10 évig képezte vállalkozások vezetőit. 14 könyvet írt, ez az egyik legsikeresebb könyve.