dr. Tóth András: Haladó szintű reklámírás – letölthető 2 munkafüzettel

7.900 Ft

A jegyzethez jár két letölthető Word formátumu munkafüzet, ennek linkjei a könyvben.

dr. Tóth András: Haladó szintű reklámírás

Regényírás alapú módszer, avagy hogyan írjunk gyorsan sok párhuzamos reklámszöveget

Mi ez? Ez egy olyan anyag, ami módszertant ad, hogyan lehet könnyen egy témában több alternatív reklámszöveget írni. Ez egyaránt alkalmazható rövid (Google Ads, Facebook) vagy hosszabb (weboldalak, landing pagek, levelek, stb.) írására. Jelenleg az a leghatásosabb módszer, ha jó néhány alternatív szöveget írunk és teszteléssel választjuk ki a leghatékonyabbat. Ezért a sok alternatív reklámszöveg írása kulcsfontosságú kompetencia.

Kinek szól? Ez egy haladó szintű anyag, alapvetően azoknak, akik már gyakorlatot szereztek maguknak szövegek írásában. Alapszinttel itt nem foglalkozom. Kezdőknek előtte ajánlom saját alapszintű könyvemet: dr. Tóth András: Dumáljuk meg a marketinget – vevőszerzés kisvállalkozásoknak.

Miért ilyen rövid? Mert nagyon töményen ad egy módszertant. Eredetileg ezt az anyagot műhelygyakorlatokon tanítottam. Sajnos jelenleg egészségügyi állapotom nem engedi, hogy tréningeket tartsak, ezért, ha ilyen kivonatosan is, de szerettem volna továbbadni ezt a módszertant, ezeket a segédanyagokat.

Mi van benne? Alapvetően a kliséket (szamárvezető lapokat) akarom átadni, de ehhez természetesen használati utasítást is adok. Mindenhol példaként egy egyszerű feladatot fogok bemutatni, a korábban említett alapszintű kisvállalkozási marketingkönyvem fogom reklámozni. Az anyag végén külön megadom az üres kérdőíveket, amiket magunknak kinyomtathatunk és kitölthetünk minden projektnek.

Cikkszám: TA009 Kategória: Címke:

Leírás

dr. Tóth András 30 éven át  vezetett sikeresen cégeket, majd 10 évig képezte vállalkozások vezetőit.